ASA 85, s akumulatorskom baterijom i punjačem

Pojačanje za najbolji rez

asa 85.jpg

Kataloški broj: 4861 200 0010

Povećaj
Slike

Nove akumulatorske ručne škare STIHL ASA 85 same i bez napora odsijecaju grane do 45 mm promjera. Individualno podesivi razmak oštrica čini ove škare primjenjivima kod odsijecanja grana različitih promjera. Snažni STIHL akumulatori integrirani u prikladan sustav za nošenje nude mogućnost snažnog i dugotrajnog rada - s preporučenim akumulatorom AP 180 neprekidan rad može trajati i do 8 sati. Bez obzira koristimo li ih za rezanje u vrtu, parku ili plantaži - s ručnim škarama ASA 85 naš rez je uvijek snažan i učunkovit. S akumulatorskom baterijom AP 300 i brzim punjačem AL 300.

Verzija

Cijena
 • ASA 85, s akumulatorskom baterijom i punjačem 3966,50 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2018. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

asa 85.jpg

Specifikacija

Aku tehnologijaLitij-ion PRO
Preporučena akumulatorska baterijaAP 300
Težina (kg)0,98
Maksimalna debljina grane mm45
Duljina priključka m1,6
Razina zvučnog tlaka (dB(A))do 70
Vrijednost vibracija m/s²do 2,5
Trajanje akumulatora s AP 300 min do 600
asa 85.jpg

Posebne značajke

 • Sustav leđnog ovjesa ASA 85
  Sustav leđnog ovjesa ASA 85

  Sustav leđnog ovjesa ASA 85 odlikuje se optimalnim rasporedom težine po leđima, što olakšava dulji rad. Kabel za napajanje škara moguće je fiksirati na obje naramenice čime se olakšava rad lijevom, odnosno desnom rukom. Ergonomski uobličen, kvalitetne i udobne završne izrade.

 • Podesivi otvor oštrice
  Podesivi otvor oštrice

  Podesivi otvor oštrice moguće je odabrati na samom pogonskom sklopu, i to u 4 različita stupnja rasklopljenosti: 50%, 60%, 70% ili 100% rasklopljenosti. Tijekom rada moguće je odabrati jedan od 4 ponuđena stupnja otvorenosti oštrice jednostavnim, dvostrukim klikom na polugu za pokretanje. Time je moguće brzo i jednostavno, bez prestanka rada, podesiti optimalni otvor oštrica.

 • Pogonski sklop
  Pogonski sklop

  Pogonski sklop smješten leđnom ovjesu pomoću praktičnog display-a obavještava korisnika o podešenom otvoru oštrica, broju obavljenih prereza te stanju napunjenosti akumulatora. Ovdje je također moguće odabrati način presijecanja grane - postupni, odnoso nagli način.

 • Aluminijsko kućište
  Aluminijsko kućište

  Robusno aluminijsko kućište štiti uređaj od onečišćenja i omogućava dugovječnost uređaja.

 • EC-Motor
  EC motor

  Učinkoviti elektromotor bez četkica, a time i bez potrebe za održavanjem pruža dulji radni vijek pogonskog uređaja, a time i stroja uopće. Upravljanje elektromotorom pomoću patentiranog STIHL EC-Elektronik sklopa omogućava korekciju napajanja pogonskog uređaja pri velikom opterećenju motora, čak i prije no što to opterećenje prouzroči pad broja okretaja uređaja. Time se učinkovitost rada, bez obzira na težinu zahvata, održava konstantnom, što osigurava optimalnu reznu moć.

 • Litij-ionski akumulator
  Litij-ionski akumulatorska baterija

  Visokokvalitetna STIHL litij-ionske akumualtorske baterije dostupne su u više izvedbi različitog kapaciteta. Sve akumulatorske baterije kompatibilne su sa svim STIHL i VIKING akumulatorskim uređajima. Životni vijek im je više stotina punjenja, bez memory efekta, pružaju konstantnu snagu i ne gube na kapacitetu. Svojom pouzdanošću i zapremninom omogućavaju dug i nesmetan rad usporediv s radom s motornim uređajem.

 • Punjač
  Punjač

  Dostupne su tri vrste punjača: standardni punjač AL 101, brzi punjač AL 300 i AL 500. Najmoćniji jedinica AL 500 savršen je za profesionalne baterije AP, ali također možete ju primijeniti na sve ostale STIHL baterije.

asa 85.jpg

Pribor

 • AL 300 brzi punjač.jpg
  AL 300 brzi punjač
  230 V. Za STIHL akumulatorske baterije AP i AK.U donjoj stijenki kućišta je naprava za montažu na zid i namatanje kabla, s indikatorom radnog stanja (LED) i pasivnim hlađenjem akumulatorske baterije.

  Proizvod

  Cijena
  • AL 300 brzi punjač187,50 KM*
 • box baterije.jpg
  Akumulatorske kutija za AP
  Za prostorno štedljivo prenošenje akumulatorskih baterija i punjača. Kompatibilne sa sistemom za vozila Sortimo
  L-BOXX i Sortimo Globelyst.
asa 85.jpg

Akumulatorska baterija