HTA 85, bez akumulatorske baterije i punjača

Snažni akumulatorski kresač visokih grana

HTA 85 bez baterije i punjača.jpg

Akumulatorski kresač visokih grana s teleskopskom pogonskom osovinom. Lagan i snažan, opremljen lancem 1/4" PM3 za posebno upravljiv rad na visini i s iznimno velikim obrtnim momentom. Posebno tih pri radu i time pogodan za korištenje u naseljenom mjestu, niske razine vibracija. Za održavanje krošnji stabala, u izvedbi s bočnim zatezanjem lanca.

Kataloški broj: 4875 200 0007

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • HTA 85, bez akumulatorske baterije i punjača 1140,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2018. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

HTA 85 bez baterije i punjača.jpg

Specifikacija

STIHL lanac Oilomatic (tip):Picco Micro 3 (PM3)
STIHL lanac Oilomatic (korak):1/4" P
Trajanje baterije s AP 160 mindo 35
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3)1/1
Maksimalna duljina cm390
Preporučeni akumulatorAP 300, AR 2000
Trajanje baterije s AP 120 mindo 25
Trajanje baterije s AR 900 mindo 180
Vrsta akumulatoraLitij-ion
Razina zvučne snage dB(A)93
Razina zvučnog tlaka dB(A)76
Težina kg 4,5
Trajanje baterije s AP 180 mindo 40
Minimalna duljina cm270
Trajanje baterije s AP 115 min:do 23
HTA 85 bez baterije i punjača.jpg

Posebne značajke

 • Bočno zatezanje lanca
  Bočno zatezanje lanca

  Zatezanje lanca pomoću bočnog sustava zatezanja. Vijak zatezača pristupačan je kroz otvor na poklopcu lančanika. To sprječava kontakt ruku i oštrih dijelova lanca ili kandži motorne pile.

 • EC-Motor
  EC Motor

  Učinkoviti elektromotor bez četkica, a time i bez potrebe za održavanjem pruža dulji radni vijek pogonskog uređaja, a time i stroja uopće. Upravljanje elektromotorom pomoću patentiranog STIHL EC-Elektronik sklopa omogućava korekciju napajanja pogonskog uređaja pri velikom opterećenju motora, čak i prije no što to opterećenje prouzroči pad broja okretaja uređaja. Time se učinkovitost rada, bez obzira na težinu zahvata, održava konstantnom, što osigurava optimalnu reznu moć.

 • teleskopska vratila.jpg
  Teleskopska pogonska osovina

  Teleskopske pogonske osovine mogu se razvući od 2,70m do 3,90m, čime omogućavaju odsijecanje grana i do na 5 m visine.  • meka ručka.jpg
  Mekana ručka

  Mekana ručka apsorbira vibracije što ju čini udobnom za prihvat.

 • Čep spremnika ulja
  Čep spremnika ulja

  Patentirani zatvarač spremnika ulja za lanac uobličen je tako da ne dozvoljava prolijevanje ulja mimo zatvarača i omogućava brzo i sigurno zatvaranje spremnika bez potrebe za dodatnim alatom.

HTA 85 bez baterije i punjača.jpg

Pribor

 • Aku pojas
  Aku pojas

  Robustan i ergonomski uobličen pojas za STIHL Litij-ionske akumulatorske baterije za udobnije korištenje. Vješanjem baterie o pojas smanjuje se težina uređaja, što olakšava rad. Napajanje se prenosi sistemom visokokvalitetnog fleksibilnog kabla i aku adaptera koji se umjesto baterije uklapa u uređaj.

 • Naramenice
  Naramenice za aku pojas

  Udobne naramenice za ergonomski olakšani rad, jednostavna montaža na pojas.

 • Box za akumulatore
  Akumulatorske kutije

  Za prostorno štedljivo prenošenje i skladištenje akumulatorskih baterija i punjača. Kompatibilne sa sustavom za vozila Sortimo L-BOXX i Sortimo Globelyst. Za dvije ili četiri akumulatorske baterije AP s jednim punjačem AL 300 ili AL 500.

 • rts-ht
  Sistem za nošenje na leđima RTS-HT

  Udobni sistem remenog ovjesa, prilagodljiv tjelesnim proporcijama, nudi ergonomski uobličen način rada uz znatnu uštedu snage pomoću podesivog položaja visine kuke za ovjes na uređaju. Omogućava i jednostavno i lako prenošenje do slijedećeg mjesta rada. Za uređaje HTA 65, HL 95, HL 100, HLA 85 i HLE 71.

 • AL 300 brzi punjač
  AL 300 brzi punjač

  230 V. Za STIHL akumulatorske baterije AP i AK.U donjoj stijenki kućišta je naprava za montažu na zid i namatanje kabla, s indikatorom radnog stanja (LED) i pasivnim hlađenjem akumulatorske baterije.

  Proizvod

  Cijena
  • AL 300 brzi punjač187,50 KM*
 • AL 500 brzi punjač
  AL 500 brzi punjač
  230 V. Za STIHL akumulatorske baterije AP i AK.U donjoj stijenki kućišta je naprava za montažu na
  zid i namatanje kabla, s indikatorom radnog stanja (LED) i pasivnim hlađenjem akumulatorske baterije.
HTA 85 bez baterije i punjača.jpg

Akumulatorska baterija

 • AR 2000
  Leđno nosiva akumulatorska baterija AR 2000

  Leđno nosiva litij-ionska akumulatorska baterija kapaciteta 916 Wh. Robusno kućište s integriranom ručkom za prenošenje i podnicom za odlaganje. Udobni, ergonomsko oblikovani sistem za nošenje na leđima s trbušnim i prsnim dodatnim pojasom. Sisitem pokazivanja napunjenosti akumulatora pomoću 6 LED dioda. Priključni kabel s AP adapterom. Torbica za AP adapter. Za cjelodnevni rad u područjima osijetljivim na buku.  Mogućnost dogradnje zaštite od kiše.

  Proizvod

  Cijena
  • Leđno nosiva akumulatorska baterija AR 20001837,70 KM*